Zelf betalen
Onderstaande tarieven zijn van toepassing wanneer je de behandeling volledig zelf betaalt. Praktijk Tjaarda is vrijgesteld van BTW.

Gesprek Duur Tarief
Intake 60-75 minuten 90 euro
Advies 30-45 minuten 90 euro
Behandeling 45 minuten 90 euro

Vergoeding via uw verzekeraar
Praktijk Tjaarda heeft een contract met de volgende groepen zorgverzekeraars in 2020: Zorg en Zekerheid, Achmea (waaronder ook FBTO, Zilveren Kruis, Interpolis en Avero valt), VGZ (waaronder ook Univé, Bewuzt en IZA valt), CZ (waaronder ook OHRA en Nationale Nederlanden valt), ONVZ (waaronder ook VVAA valt), DSW, iptiQ (waaronder ook Besured, Promovendum en National Academic valt). Je kunt dit ook checken op de websites van de zorgverzekeraars. Met overige zorgverzekeraars heb ik  geen contract. Je kunt de kosten van de sessie in de meeste gevallen bij jouw zorgverzekeraar declareren.

Wanneer je een natura polis hebt afgesloten bij jouw zorgverzekering kun je, afhankelijk van jouw verzekering, 50 tot 80% van het bedrag terugkrijgen via jouw zorgverzekering, met een maximum van 12 sessies. Bij een restitutie polis is de vergoeding meestal tussen de 90 en 100%, met een maximum van 12 sessies. Let op, wanneer je de kosten wilt declareren is een verwijsbrief van jouw huisarts vereist. Tevens zal de gestelde diagnose in aanmerking moeten komen voor vergoeding door jouw zorgverzekeraar. Jouw verzekeringsmaatschappij kan je meer vertellen welke behandelingen vergoed worden.

Traject Aantal sessies     Tarief
Kort 3-5 sessies 503,47 euro
Middel 6-8 sessies 853,38 euro
Intensief 9-12 sessies 1383,65 euro
Onvolledig traject Doorverwijzing na 1 of 2 sessies 219,78 euro
Losse sessie 110, 27 euro

Tarieven van de Basis GGZ

Afspraak afzeggen
Mocht je een gemaakte afspraak moeten afzeggen, doe dat dan alstublieft minimaal 24 uur van tevoren. Een afspraak die minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd kost € 50. Dit bedrag wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.